Regelmatig nieuw aanbod!

Levering

* Het heeft onze voorkeur dat je met name de LP's op komt halen. Dat scheelt jou verzendkosten én je voorkomt het risico dat het pakketje onderweg beschadigd raakt. Maar uiteraard is verzenden altijd mogelijk. Wij verpakken het zo stevig mogelijk in elk geval. 


* Als je gekozen hebt voor 'Ophalen' betaal dan wel het verschuldigde bedrag zonder de verzendkosten (zie het keuzemenu op de betaalpagina) en stuur vervolgens een e-mail naar info@vinylenboeken.nl waarin je aangeeft dat je een ophaalafspraak wilt maken. Je ontvangt dan enkele data waarop dit mogelijk is. 

 

* Alle vinyl wordt in een kartonnen verpakking verstuurd, inclusief 'fillers' om het vinyl te beschermen. 

 

* We verzenden het vinyl, de cd's en boeken binnen maximaal twee werkdagen nadat het verschuldigde bedrag op de aangegeven bankrekening staat.  

 

 

 

  

Betaling

* We maken nog geen gebruik van IDEAL, wellicht in de toekomst wel. Overboeken via bank of een tikkie (bij afhalen) kan net zo goed, vinden we. 

 

* Je kunt betalen door gewoon via je eigen bank het verschuldigde bedrag over te maken op bankrekening NL82SNSB0925145688 op naam van Bergers AH o.v.v. "Bestelling {orderNumber}". 

 

* Je kunt bij het ophalen van de lp's, cd's, singles of boeken betalen via: contant, tikkie, overboeking ter plekke. We hebben (nog) géén pinautomaat. 

 

Algemene voorwaarden

* Deze webshop is primair bedoeld voor mede-verzamelaars en geïnteresseerden in tweedehands vinyl, cd's en boeken.   

* Vinylenboeken.nl doet er alles aan om de producten zo goed mogelijk te leveren, van een deugdelijke kwaliteit, ondanks dat sprake is van tweedehands producten. 

* Bij verzenden van de artikelen worden verzendkosten in rekening gebracht. Het bedrag is afhankelijk van het gewicht van de bestelde artikelen. 

* Als je niet tevreden bent over het product, laat dat binnen één week na de verzenddatum weten aan ons via een e-mail. Je krijgt dan je geld terug, plus de helft van de verpakkings-en verzendkosten.