Levering

* Het heeft onze voorkeur dat je (met name) de LP's op komt halen. Dat scheelt jou verzendkosten én je voorkomt het risico dat het pakketje onderweg beschadigd raakt. Maar uiteraard is verzenden altijd mogelijk. Wij verpakken het zo stevig mogelijk in elk geval. 

 

* Alle vinyl wordt in een kartonnen verpakking verstuurd, inclusief 'fillers' om het vinyl te beschermen. 

* We verzenden het vinyl, de cd's en boeken binnen maximaal drie werkdagen nadat het verschuldigde bedrag op de aangegeven bankrekening staat.  Houd er rekening mee dat betalingen via Ideal altijd een vertraging geven van ca. één extra werkdag. 

 

 

 

  

Als je LP's e.d. wilt OPHALEN:

- Je kunt het bedrag via IDEAL betalen. Stuur ons dan een e-mail dat je de LP's e.d. wilt ophalen met enkele datasuggesties. Wij reageren dan zsm met een datumvoorstel.

- Je wilt aan de deur betalen. Prima, dat kan contant, via een Tikkie of een bankoverboeking ter plaatse. We hebben nog geen Pin-automaat. E-mail ons wanneer je de LP's e.d. wilt komen ophalen in Soest. 

Algemene voorwaarden

* Deze webshop is primair bedoeld voor mede-verzamelaars en geïnteresseerden in tweedehands vinyl, cd's en boeken.   

* Vinylenboeken.nl doet er alles aan om de producten zo goed mogelijk te leveren, van een deugdelijke kwaliteit, ondanks dat sprake is van tweedehands producten. 

* Bij verzenden van de artikelen worden verzendkosten in rekening gebracht. Het bedrag is afhankelijk van het gewicht van de bestelde artikelen. 

* Als je niet tevreden bent over het product, laat dat binnen één week na de verzenddatum beargumenteerd weten aan ons via een e-mail. Je krijgt dan je geld terug, plus de helft van de verpakkings-en verzendkosten. 

* Als een LP, cd, single of boek beschadigd bij jou wordt bezorgd, is dat heel vervelend. Het is altijd een fout van PostNl of DHL. Wij kunnen daar niets aan doen. Verhaal halen bij de bezorgorganisatie heeft helaas vrijwel nooit zin, is onze ervaring.